Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Co do serka to pyszny mniam (tylko ze nastepnym razem bysmy przytrzymali 5 i pol min. bo musielismy dogrzewac niektore
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
kalba,nie boje sie bo akurat lazienke mam przy kuchni gdzie siedze,zawsze mam otwarte drzwi i jestem w zasadzie za sciana.nie zostawiam go w lazience i totalnie wychodze-co chwilke i tak u niego jestem,ale dzis to mnie rzeczywiscie zaskoczyl.jednak nie da sie wszystkiego przewidziec-a jeszcze na butelce byl jego ukochany zygzak McQueen to wylal calego na siebie...
mowisz kasia zepycha wyszedl twarozek?to ja tez twoja metoda sprobuje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
kalba,nie boje sie bo akurat lazienke mam przy kuchni gdzie siedze,zawsze mam otwarte drzwi i jestem w zasadzie za sciana.nie zostawiam go w lazience i totalnie wychodze-co chwilke i tak u niego jestem,ale dzis to mnie rzeczywiscie zaskoczyl.jednak nie da sie wszystkiego przewidziec-a jeszcze na butelce byl jego ukochany zygzak McQueen to wylal calego na siebie...
mowisz kasia ze pycha wyszedl twarozek?to ja tez twoja metoda sprobuje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
A ja wlasnie jem trzecia bulke ze sklepu MENY (te slodkie) i nie moge przestac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
82 Posty

(MARTYNKA)
Początkujący
a ja mam pytanie z innej beczki i niewiem jak to ujac? karmie piersia i jak dziecko jest glodne to daje mu cucusia nizaleznie gdzie jestem dyskretnie siedze obrucona jak karmie na dworze a w domu ide do innego pokoju. przeciez nie bede ciagle latala do domu na karmienie bo rozmawialam z kilkoma osobami i nie kazdemu sie podoba karmienie piersia ja tych ludzi nie rozumiem a kiedys nie bylo sztucznego mleka i tylko karmily piersia i bylo ok a teraz sie czepiaja nie chca nie ni musza sie gapic.kiedys bylam w duzym sklepie i matka karmila piersia i jedna osoba powiedziala by mogla do kibla isc karmic wstyd ciekawe czy ten co to powiedzial chcialby byc karmiony w kiblu .a wy dziewczyny jak se z tym radzicie??????????? pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
dla mnie to chore i ograniczone podejscie do sprawy!rozumie ze nie kazdy chce ogladac kogos cycki ale dlatego madre firmy zaprojektowaly staniki do karmienia ktore odkrywaja tylko czesc piersi czy mamy w swoich szafach bluzki ktore pozwalaja na dyskretne karmienie bez krepowania czy gorszenia innych.Gdyby ktos dla mnie powiedzial ze mam do kibla isc karmic to bym ta osobe chyba zbluzgala.co za bezczelnosc!ja tez nie lubie takiego ''wywalania cyca'' przy wszystkich na ulicy czy w parku i karmienia ale jak ktos to robi dyskretnie to nie mam nic przeciwko!!!przeciez dziecko musi jesc!!!!jak karmilam synka piersia to tez normalnie karmilam na dworze i sie nie przejmowalam.jak teraz urodze corcie to tez nie mam zamiaru ogladac sie na innych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Tysia,zgadzam sie z Toba Tez nie podoba mi sie ostentacyjne "wywalanie cyca". Ale jak mama karmi dyskretnie,to nie powinno to nikomu przeszkadzac. Miejsce przestaje byc wazne jesli dziecko chce jesc To co? Wszystkie mamy karmiace maja siedziec w domu tylko dlatego,ze karma piersia? Nigdzie nie wychodzic, bo komus sie nie podoba widok karmiacej mamy? No nie! Jeszcze tego by brakowalo! Nie mam zamiaru sie przejmowac nikim. Jak bede karmic i Julka zechce jesc, to dam jej bez wzgledu na to gdzie bede. Przeciez tak naprawde,jak mama karmi, to nic nie widac. Po to wlasnie sa przystosowane do tego ubrania.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
czasami podejscie niektorych ludzi jest naprawde nieadekwatne do czasow w ktorych zyjemy-jakby sie ze sredniowiecza urwali.Ale niestety nic na to nie zrobimy-tacy ludzie byli,sa i beda-tyle ze nie mozna siepoddac pod ich wplyw czy nacisk.
a jak sie wogole aga czujesz?caly czas masz skurcze?mnie to sie ostatnio na nogi rzucilo-nie wiem czy to normalne ale strasznie lapia mnie skurcze tak jakby od tylka i wtedy odbiera mi wladze w nodze(zalezy z ktorej strony zlapie)-nie pamietam zebym w 1 ciazy to miala.bede teraz w czwartek na wizycie u lekarza,musze jej o tym powiedziec.pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Jula :)
(MamaNel)
Początkujący
Witam wszystkie mamy! Jestem w 21 tyg ciąży i spodziewamy się córeczki. Będzie miała na imię Nel
Przeczytałam prawie wszystkie strony od początku, trochę mi to zajęło
Będę rodzić w Tonsberg, chętnie nawiążę kontakt z mamami, które tam rodziły i nietylko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Hej Ja jestem w 20 tygodniu ciazy i tez bede miala coreczke Juz jedna mam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok